В новините
 
12.09.2008 07:09   Новината е видяна 3756 пъти
Децата стават Супергерои в магазините на Билла

Приказният макет е специален жест към най-малките по повод новата учебна година

 


10 септември, София. Като истински Супер герои  ще се чувстват малките клиенти на Билла в цялата страна.  Дни преди началото на учебната година във всички супермаркети на търговската верига ще бъдат поставени специални макети на Супер герои, с който всеки един от малките ученици ще има възможност да се снима.

Макетът е същият като тези, познати ни от старите филми – изобразява фигури на известни личности или приказни герои, а на мястото на лицата им има празно място и там застават тези, които позират за снимка. Така Супер макета в магазините на Билла ще даде възможност на всяко едно от децата да се почувства наистина като приказен герой, ще създаде приятно настроение дни преди началото на следващата, а за някои и първата учебна година. А снимката със Супер героите ще остави приятен спомен у всяко едно дете.

Атрактивните макети ще бъдат поставени във всички 33 търговски магазина на Билла България в цялата страна на 12 септември. Те ще бъдат на разположение за всички желаещи да се почувстват като Супер герой до 15 септември включително. За да се почувстват като такива, децата просто трябва да придружат родителите си по време на пазаруването в някой от магазините и да имат собствен фотоапарат.

 

 

Повече за БИЛЛА

Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена. През 1996 г. BILLA става собственост на германската търговска група REWE, която се нарежда на трето място в Европа и пето в света сред търговските вериги за хранителни продукти с оборот от 40 милиарда евро. В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия супермаркет BILLA на 5 октомври в София. За 8 години са открити общо 33  магазина, 7 от които в столицата. До момента размерът на направените инвестиции от компанията в България възлиза на над 230 млн. лв.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |