В новините
 
14.09.2008 17:24   Новината е видяна 4277 пъти
Полицаи осуетиха опит за отвличане

Вчера. около 22.30 ч. в Полицейски участък Каблешково е получено съобщение от 41 годишен мъж, живеещ в Помпената станция на с. Бата, общ. Поморие, за това че четири непознати мъже са унищожили имуществото в станцията и са нанесли побой на негови познати от Търговище, отседнали на гости в Помпената станция. След повреждане на имуществото четиримата са отвлекли момичето в неизвестна посока, придвижвайки се с автомобили.

      В резултат на предприетите бързи действия от страна на полицейските служители от РПУ Поморие за проверка е спрян лек автомобил “Опел астра”, с шуменска регистрация, управляван от 27 год. В.В. от Шумен, полицай в “Охранителна полиция” към ОД МВР - Шумен. На задната седалка в автомобила са били : 37 год. Д.П. от Шумен и 21 годишно момиче от Търговище. В.В. се е легитимирал със служебната си карта, с цел осуетяване на полицейската проверка. В този момент момичето се е отскубнало от Д.П. и е започнало да вика за помощ, обяснявайки че е отвлечена.

      Полицаите са задържали лицата, като констатирали че В.В. видимо е употребил алкохол. Шуменлията отказал проверка с дрегер, както и кръвна проба за химичен анализ.

      В резултат на предприетите допълнителни действия от полицейските служители на РПУ Поморие е констатирано, че В.В. и Д.П., заедно с други двама мъже - Х.Х., 37 годишен и Н.Н., 37 годишен, и двамата от Шумен, са повредили имуществото в Помпената станция на с. Бата и след нанасянето на побой над 21 годишните момиче и момче от Търговище, отседнали на гости в Помпената станция, са отвлекли момичето. По думите на потърпевшите, четиримата шуменци дошли в Помпената станция за да търсят от собственика й рибарски мрежи, които били в язовира между землищата на Поморие и с. Оризаре. Обяснението на младежите от Търговище, че собственика го няма и че не разполагат с информация за мрежите, не било достатъчно на шуменци, които повредили имуществото и след побой, отвлекли момичето.

      Четиримата шуменци са същите задържани за срок от едно денонощие в РПУ Поморие, като за случая е информирана Бургаска Окръжна Прокуратура. Предстои образуването на следствено дело в Окръжна прокуратура и дисциплинарна проверка по отношение на полицейския служител.  
 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |