В новините
 
15.09.2008 15:06   Новината е видяна 5033 пъти
Шабан Шаулич, Мирослав Илич и Рени ще издигнат Мост на Балканите

“Мост на Балканите” - така сръбските медии коментират предстоящия сборен концерт на трима от най популярните изпълнители на Балканите – легендата - Шабан Шаулич, класикът в популярния жанр Мирослав Илич и българо-сръбската звезда Рени.  Някои определят този концерт и като „Сблъсъка на титаните”. Тримата изпълнители ще пеят на живо у нас в зала 1 на НДК на 16 октомври.
На концертния подиум в България Шабан Шаулич не се е изявявал от дълги години. Последните му изяви у нас са свързани предимно с покани да пее на частни партита. Той е сред най-скъпо платените певци. Шабан Шаулич не е капризен като голяма част от този ранг изпълнители, винаги предпочита да бъде официално облечен, с елегантни черни костюми и да пее на живо. Той води класацията за най-тиражния балкански изпълнител. Шабан Шаулич се съгласил веднага да подпише договора за сборния концерт в България, въпреки че Мирослав Илич е един от най-достойните му конкуренти от изпълнителите - мъже в този бранш. Развръзката дали са приятели на сцената или конкуренти ще стане ясна на 16 октомври, когато ще пеят пред българската публика. 
Мирослав Илич за последно пя пред родната публика по повод юбилейния концерт на Рени през месец март тази година. Сега той е подбрал най-големите си хитове, които ще представи в сборния концерт. Мирослав Илич се слави като автора и изпълнителя дал началото на най-много кавъри от своето творчество в музикалните продукции на други певци в различни държави. Въпреки своите години Мирослав Илич продължава да бъде сред най-харесваните мъже - изпълнители от дамската аудитория. В родината си той е канен доста често за рекламни кампании за различни мъжки продукти, както и да участва в различни благотворителни инициативи.
Рени е в трескава подготовка за своето представяне в сборния концерт на 16 октомври. Това ще бъде втори концерт за тази година на Рени в най-голямата зала в България. Въпреки поетите ангажименти да представи своя нов сръбски албум “Опа опа” в градовете Враца, Варна и Шумен певицата паралелно ще репетира и за предстоящия сборен концерт.
Организаторите очакват голям интерес към този сборен концерт на 16 октомври, поради факта, че рядко на една сцена в България може да събереш конкурентни и популярни изпълнители. 
Освен в Билетния център на НДК, билети за концерта може да се намерят и чрез разпространителскaтa мрежa на Ивентим. Няколко дни след отварянето на касите една трета от билетите са вече разпродадени. Засега големи групи от Видин, Кюстендил и Пловдив са резервирали част от ВИП местата в зала 1 на НДК.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |