В новините
 
17.09.2008 07:00   Новината е видяна 3076 пъти
Председателят на парламента поздрави столичани по случай Деня на София

По случай Деня на София – 17 септември, председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати поздравителен адрес до кмета на Столична община Бойко Борисов и до председателя на Столичния общински съвет  Андрей Иванов. В писмото Георги Пирински отправя към всички жители на столицата пожелания за здраве, благополучие, спокойствие и сигурност.


„Вече 130 години София е средоточие на политическия, стопанския и духовния подем на българската държава, притегателен център за всички предприемчиви българи, които търсят още по-богати възможности за своето развитие”, изтъква в поздравлението Георги Пирински.


В писмото си до г-н Бойко Борисов и г-н Андрей Иванов председателят на парламента споделя своето разбиране, че за да посрещне успешно новите предизвикателства пред модернизацията си, нашата красива столица се нуждае от отговорна и ангажирана политика на развитие, подкрепена от държавните институции и цялото общество.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |