В новините
 
17.09.2008 16:24   Новината е видяна 3927 пъти
КРИСТАЛЕН ЗВУК В ЗАЛА ХРИСТО БОТЕВ

КРИСТАЛЕН ЗВУК В ЗАЛА ХРИСТО БОТЕВ ЗА ШОУТО НА CREMATORY
За дългоочакваното шоу на Crematory на 27 септември в София за първи път в столичната зала Христо Ботев ще бъде използвана революционна озвучителна система, с помощта на която се очаква да бъде постигнат звук с първокласно качество, съобщиха организаторите от продуцентска компания Арт БГ.
Почитателите на немските готик метъли  ще могат пълноценно да се наслаждават  на убийствения саунд на групата благодарение на специална High Definition система, осигурена в партньорство с 5’s Lights. 
Специалният софтуер  на HD системата дава възможност положението на озвучителните тела да се изчисли така, че звукът в цялата зала да бъде еднакво интензивен и чист – както пред сцената, така и до последните редове на трибуните, за да останат доволни и най-взискателните фенове.
„Очакваме с голям интерес първото ни участие в България. Имаме информация, че българската метъл публика е многобройна и наистина невероятна“, сподели Маркус Юлих, барабанист на Crematory.
В деня на шоуто на сцената ще излязат и българските дет метъл банди The Revenge Project и Hyperborea, които ще нажежат атмосферата в залата за излизането на хедлайнерите от Crematory. 
Организаторите предвиждат още много изненади, които ще станат ясни в навечерието на самия концерт.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |