В новините
 
17.09.2008 16:29   Новината е видяна 4935 пъти
Иван Цветанов е новият помощник-треньор в екипа на Черноморец Бургас

Известният бургаски специалист зае овакантеното място на Алекси Желязков, който пое „Нафтекс”. Иван Цветанов е водил отборите на „Черноморец”, „Нафтекс” и „Поморие”. Възпитаник е на бургаската футболна школа, притежава лиценз „А”. Преди началото на следобедната тренировка старши треньорът Димитър Димитров представи Цветанов на футболистите от отбора. 
Тази вечер играчите на „Черноморец” направиха тренировка на електрическо осветление на стадион „Лазур”. Единствено Ванчо Траянов се подготвяше на облекчен режим, тъй като има лека травма от последния шампионатен двубой с „Локомотив” София. Според лекарския щаб на отбора обаче, той ще бъде възстановен за гостуването в Ловеч. Останалите играчи са здрави, а тренировката включваше тактика и двустранна игра преди важния мач с „Литекс” в неделя.  
Утре сутринта играчите ще направят поредната си тренировка на стадион „Лазур”, а следобед ще имат възможност да гледат по телевизията изявите на своите противници от „Литекс” в мача от турнира за купата на УЕФА.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |