В новините
 
18.09.2008 11:33   Новината е видяна 4164 пъти
С „Добре дошли в България” започва филмът за Spirit of Burgas

След излъчването на филма за музикалния фестивал Spirit of Burgas на 17 септември по MTV, страната ни стана малко по-известна. 30-минутната лента, излъчена в най-гледаното време на една от най-гледаните телевизии, започна с думите „Добре дошли в България”.

Логото на бургаския фест беше показано многократно на фона на непълен лунен диск, припомняйки за атрактивното лунно затъмнение, на което станаха свидетели посетителите на Spirit of Burgas през втората фестивална вечер.

Филмът включва няколко измежду най-атрактивните изпълнения, кратки интервюта на известни участници във феста и мнения на феновете.

Похвали за Бургас, фестивала и неговата организация се чуха от всички интервюирани. Най-възторжено обаче се изказаха диджеят Michel De Hey и хип-хоп изпълнителят Pharoahe Monch. Първият заяви, че през тази година е участвал в 7-8 фестивала и навсякъде, освен в Бургас, било студено, валял дъжд или имало мъгла. Чернокожият рапър пък просто посочи с ръка слънчевия Бургаски залив и каза: „Погледнете всичко това. В Ню Йорк не можеш да видиш подобно нещо”.

Субтитрите в края на филма съдържат специални благодарности за хората на Бургас, кмета на Бургас Димитър Николов, Весела Йорданова - директор на дирекция „Култура, маркетинг и връзки с обществеността” в Община Бургас, Михаил Куцев - директор на общинско предприятие „Летен театър, фестивали и концерти”, както и за всички спонсори на фестивала.

Филмът за Spirit of Burgas ще бъде повторен по MTV на 21 септември /неделя/ от 17.00 CET /18.00 ч. българско време/.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |