В новините
 
23.09.2008 13:08   Новината е видяна 4318 пъти
ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ СРЕЩУ НАРКОТИЦИТЕ (ECAD) В ПОДКРЕПА НА ОБЩИНСКИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ”

ОБЩИНА БУРГАС И БАЛКАНСКИ ОФИС НА ОРГАНИЗАЦИЯ ECAD / ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ СРЕЩУ НАРКОТИЦИТЕ / ОРГАНИЗИРАТ НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ „ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ СРЕЩУ НАРКОТИЦИТЕ (ECAD) В ПОДКРЕПА НА ОБЩИНСКИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ”

На  25 и 26 септември 2008 година в хотел „България”, зала “Компас”, гр. Бургас от 13:30 часа, ще се състои Националната конференция.
На този форум ще дадем възможността да се съберат политици и специалисти от всички български градове и да се опитат да представят и потърсят решение на проблема с наркотиците.
Само чрез единна политика и действия в областта на намаляване на търсенето и предлагането на наркотични вещества ще можем да се справим със заплахата за младото поколение и стабилността на България.
Отговаряйки на нуждите на нашия регион от дейности свързани с превенция употребата на наркотични вещества, ECAD създаде свой балкански офис в град Бургас, България от началото на 2007 година.
ECAD е независима организация с основна цел противопоставяне на движението за легализиране на наркотиците в Европа, чрез тясно сътрудничество с държавните и общински структури за борба с наркотиците. 
Oбедининяването и финансирането на работещи превантивни програми, дават възможност на младите хора да живеят в по-безопасна среда с нисък риск от употреба на наркотици.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |