В новините
 
29.09.2008 07:10   Новината е видяна 14653 пъти
Балканско изложение на игралната и развлекателната индустрия

Първо по рода си в България, BEGE EXPO, което ще се проведе в периода 30 Септември - 02 Октомври 2008 година, се организира под егидата на Българската Търговска Асоциация на Производителите и Операторите в Игралната Индустрия (БТАПОИИ). Изложението ще се проведе на територията на Интер Експо и Конгресен Център - София.

Посетителите на BEGE EXPO ще имат възможността да се докоснат до най-новите постижения на световни и регионални лидери в развлекателния бизнес, производството на оборудване, системи и специализирана техника за развлекателни и увеселителни комплекси, хотелски и курортни проекти, казина и игрални зали. В рамките на тридневното изложение, наред с тематичните експозиции на производители от цял свят, ще се проведе паралелна конференция (EEGS) включваща симпозиуми и семинари по теми, свързани с все по-нарастващото значение на развлекателната индустрия в свободното време на хората.

Паралелно с изложението ще се проведе и Първата Източноевропейска Конференция за Развлекателната Индустрия. В конференцията ще участват специалисти от водещи световни консултантски фирми и специализирани медии в игралната индустрия като Spectrum Gaming, Slot Academy и Global Gaming Business Magazine.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |