В новините
 
01.10.2008 08:53   Новината е видяна 3979 пъти
На 3 октомври ОПАК става на 1 година

На 3 октомври 2008 г. Оперативната програма “Административен капацитет” (ОПАК) навършва 1 година. В 11:00 ч. в зала “Сердика” на хотел “Шератон” Управляващият орган на Оперативната програма “Административен капацитет” ще отчете резултатите и напредъка при изпълнението на програмата до момента. Тогава ще бъдат обявени и бенефициентите – органи на съдебната система, които за първи път можеха да кандидатстват през месец май. На събитието по повод празника са поканени официални гости, бенефициенти по ОПАК и журналисти. За представителите на медиите е предвидена пресконференция в 12:15 ч.

 

По-късно в петък от 13:30 ч. в МДААР на ул. "Сердика" № 8 Управляващият орган (УО) на ОПАК отваря вратите си за всички, които вече кандидатстват или имат намерение да подготвят проект за европейски средства. Дните на "отворени врати" се провеждат във всички управляващи органи по инициатива на заместник министър-председателя Меглена Плугчиева. Целта е да се подобри информираността на обществото и всички заинтересовани страни за процеса на финансиране от европейските фондове. Министър Николай Василев заедно с екипа на УО на ОПАК ще се срещне с граждани. 

МДААР





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |