В новините
 
01.10.2008 15:02   Новината е видяна 4062 пъти
БИЛЛА България отбелязва 8 години на българския пазар

На 5 октомври БИЛЛА България отбелязва 8 години присъствие на българския пазар. Това е датата, на която през 2000 г. търговската верига отваря първия си магазин у нас, на бул. „България” в София. 

По повод осмия си рожден БИЛЛА България е подготвила и изненада за своите клиенти в цялата страна. Тези от тях, пазарували на стойност 100 лв. в неделния ден, ще получат подарък изненада. 

Освен първокласните стоки, предлагани на изключително изгодни цени, през тази година БИЛЛА България акцентира и върху социалните дейности, насочени към клиентите. Специална Лятна програма „В кухнята на БИЛЛА” обиколи 19 града на страната и даде възможност на стотици клиенти да бъдат гости „в кухнята” на БИЛЛА и да се запознаят както с начините на съхранение и приготвяне на продуктите, така и  с екипа на БИЛЛА в своя град. През 2008 г. БИЛЛА България проведе и Социална кампания „БИЛЛА, децата и спорта”. В рамките на инициативата се обновяват спортните бази на нуждаещи се  училища в няколко български града.  

Общо 9 нови магазина БИЛЛА бяха открити от търговската верига за периода октомври 2007 г. – октомври 2008 г. С това броят на търговските обекти на БИЛЛА нарасна до 33. 

Към настоящия момент броят на работещите във веригата в цялата страна надхвърля 3 000 служители. Този факт нарежда БИЛЛА България сред най-големите чуждестранни компании и работодатели в страната.

До края на годината ще бъдат отворени още няколко нови магазина в страната. Предстоящите откривания са част от стратегическите планове за развитие на компанията, които предвиждат ежегодно да се откриват около 8 нови магазина, докато общият им брой не надмине 75. Размерът на направените до момента инвестиции от компанията в България възлиза на над 230 млн. лв. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |