В новините
 
02.10.2008 13:46   Новината е видяна 4325 пъти
Тръпка - дългоочакваният основен ремонт на някои от най-важните пътни артерии в Бургас

Започна дългоочакваният основен ремонт на някои от най-важните пътни артерии в Бургас. Напълно подновена е настилката върху околовръстното шосе в „Меден рудник”. Асфалт се полага в комплексите „Славейков” и „Изгрев”. Скоро ще започне реализацията на проекта за разширение на бул. „Тодор Грудов” в двете посоки.

Особено натоварен ще бъде ремонтният график в Централна градска част, където за кратко време  ще бъдат извършени множество строителни дейности. През различните етапи на ремонта ще бъде затруднено или затворено движението по ключови бургаски улици като „Сан Стефано”, „Демокрация”, „Републиканска” и „Оборище”. Предвидени са алтернативни обходни маршрути. Няма да се наложи промяна в движението на градския транспорт.

Обръщаме се към всички свои съграждани и гости на града с молба да освободят от паркирани автомобили улиците, които ще се ремонтират.

Приемете предварително нашите извинения за причиненото неудобство. Вярваме, че общественият интерес ще надделее над частния и хората ще осъзнаят, че да паркираш за известно време личния си автомобил малко по-далеч, отколкото си свикнал, е малка цена за успешната реализация на най-мащабната пътноремонтна кампания в Бургас за последните няколко десетилетия.

Графикът за ремонта на пътищата е синхронизиран с предстоящите дейности по полагане на ВиК и газопреносна инсталация, за да бъдат свършени едновременно няколко полезни дейности и да не се налага повторно рушене на пътната настилка през следващите няколко години.

Твърдо сме решени да приключим ремонтите качествено и сравнително бързо - до началото на коледните празници.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |