В новините
 
06.10.2008 05:13   Новината е видяна 4022 пъти
Иван Чворович ще изиграе първия си мач за сезона

Иван Чворович ще изиграе  първия си мач за сезона като титуляр за „Черноморец Бургас”
Неприятната контузия, която извади от строя титулярния страж на бургаския тим Владислав Стоянов, ще даде възможност на Иван Чворович да излезе като титуляр в утрешния двубой с „Беласица” Петрич. Двайсет и две годишния възпитаник на „Партизан” Белград отдавна чака своя час и ще застане без притеснения в рамката на вратата. Неговият треньор Любомир Шейтанов смята, че Иван има всички качества да пази на вратата на добър отбор и сега тази възможност му се отдава. Негова резерва е юношата Калоян Кръстев, който е абсолютен дебютант и все още няма изиграни минути за първия състав на „акулите”. За пръв път в групата за мача попадна картотекираният преди седмица нападател от Кот Двоар – Бамба, който след като изигра няколко мача за дублиращия тим на „Черноморец” утре може да направи своя дебют и за представителния отбор. 
В същото време от лекарския щаб на „Черноморец” очакват повторния ядрено - магнитен резонанс, след който ще се постави окончателната диагноза за контузията на титуляра Владо Стоянов. Ако първоначалните резултати се потвърдят, бившия младежки национал ще отсъства от терените до края на есенния полусезон, но ще започне подготовка за пролетта заедно със съотборниците си. Стоянов изигра много стабилно първите мачове от първенството и неслучайно прикова интереса на много чужди мениджъри и клубове, които желаят да го привлекат.
Поради различни причини с отбора за мача в Сандански не заминаха и Веселин Пенев, Атанас Фиданин, Тодорин Димитров, Георги Божилов и Николай Николов. Те ще се подготвят по специална програма, като заниманията им ще се водят от кондиционния специалист Детелин Маслов. 
Отборът на „Черноморец” направи една тренировка на стадион „Осогово” и въпреки изморителното 6 часово пътуване от Бургас до Кюстендил, играчите тренираха с лекота и в добро настроение. Преди тренировката представители на местните медии, проявиха определен интерес към наставника Димитър Димитров и към футболиста от Кюстендил Мартин Ковачев, който е несменяем титуляр в отбраната на тима.
За днес е насрочена една тактическа тренировка, след която до голяма степен ще стане ясен и основният състав за утрешния двубой с „Беласица”. След обяд футболистите на Димитър Димитров ще отпътуват за Сандански, където ще се подготвят за поредния шампионатен сблъсък. 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |