В новините
 
06.10.2008 05:47   Новината е видяна 5036 пъти
Семир Абумелих подаде оставка като секретар на ГЕРБ

Областният секретар на ГЕРБ в Бургас Семир Абумелих, който е управител на медицински център „Света София“, се оттегли доброволно от партийния си пост.

 Мотивът му е, че е твърде ангажиран със строителството на новата болница във Ветрен. “ Осъзнавам, че нямам физическата възможност да отделям необходимото време за организационна дейност. И понеже не искам партийната  работа да куца, отстъпвам мястото си. Работата на областния секретар е отговорна и свързана с много време. Не мога да си позволя хората да ме упрекват, че не им отделям необходимото внимание ”, каза Абумелих.
Въпреки че чисто формално се оттегля от поста, той заяви, че ще продължи да се ангажира с целите, които си е поставило областното ръководство на ГЕРБ и да подкрепя кмета Димитър Николов.
“За мен е най-важно улиците да бъдат асфалтирани, да има достатъчно зелени площи и осветление, да бъде решен проблемът с паркирането, здравеопазването да е на нужното ниво и ще продължа да работя за това”, категоричен е Абумелих, който е и общински съветник от листата на ГЕРБ.
Овакантеният пост на областен секретар на ГЕРБ  в Бургас ще бъде зает временно от Стоян Гюзелев- общински съветник и член на областното ръководство. Кандидатурата му ще бъде изпратена за одобрение на Изпълнителната комисия на партията в София.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |