В новините
 
07.10.2008 09:05   Новината е видяна 3614 пъти
Българско сдружение за личностна алтернатива организира: Ден на кариерата за хора с увреждания 2008

На 08.10.2008 г. /сряда/ от 13:00 ч. в зала „Александър” на хотел „Радисън”, пл. „Народно събрание”4 Българското сдружение за личностна алтернатива организира „Ден на кариерата за хора с увреждания 2008”

Инициативата е част от проект „Ден на кариерата за хора с увреждания 2008”, съфинансиран по програма на Агенцията за хората с увреждания към Министерство на труда и социалната политика. Проектът се изпълнява от „Българско сдружение за личностна алтернатива” вече четири поредни години. Инициативата се осъществява в сътрудничество с Агенцията по заетостта, Столична община, Българска стопанска камара и с медийното партньорство на предаванията “Сблъсък” и „Това го знае всяко хлапе” на телевизия «бТВ». 

Официалното откриване на събитието ще се състои в 13:00 ч. Приветствие към участниците ще отправи г-жа Емилия Масларова – Министър на труда и социалната политика. Официални гости на форума ще бъдат г-н Минчо Коралски – Изпълнителен директор на Агенцията за хората с увреждания, г-жа Деница Димитрова – Народен представител, г-жа Албена Атанасова – Зам.-кмет на Столична община, г-жа Снежана Славчева – директор „Качество на труда” в Българска стопанска камара и член на Националния съвет за равни възможности, официални представители на Агенцията по заетостта и Комисията за защита от дискриминация. Домакини на събитието ще бъдат Иван и Андрей – водещи на предаването “Сблъсък” и членове на БСЛА.

Основните цели на проекта са:
- Повишаване на възможностите за професионална реализация и намаляване на безработицата сред хората с увреждания;
- Популяризиране на съществуващите преференции, насърчителни мерки и програми в тази област.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |