В новините
 
09.10.2008 07:31   Новината е видяна 4635 пъти
Агенция Приказен ден организира единствено по рода си в България професионално обучение за сватбени агенти

За втора поредна година агенция "Приказен ден" организира единствено по рода си в България професионално обучение за сватбени агенти, съвместно с консултанска агенция Аликорн- Консулт ЕООД. Обучението ще се проведе в гр. София и ще бъде в  рамките на два дена - 8 и 9 ноември 2008 г. В двудневното обучение участниците ще придобият знания и умения в следните области:
- Каква е ролята на сватбения агент
- Как да странират собствен бизнес
- Как се общува с клиенти и партньори
- Какви са сватбените традиции у нас и по света
- Как се планира и организира сватба и др.

Обучителните методи, които ще бъдат използвани по време на обучението се основават на най-съвременните конценции за обучение на възрастни - учение, чрез действие и преживяване. В обучението ще се заложи на голямо разнообразие от обучителни техники - симулации, сюжетно-ролеви игри, групови дискусии, работа в малки групи по казуси от практиките и други.

Успешно развиваща се професия „Сватбен Агент” стана много популярна и в България. „Приказен ден” ООД дава възможност на всички дами желаещи да стартират собствен бизнес в сватбения бранш. Организаторите са убедени, че знанията получени на това обучение ще бъдат ползотворни на хората, които искат да стартират собствен бизнес.

Като една от най-търсените сватбени агенции в гр. София екипът на „Приказен Ден” е била в основата на детайлното планиране и организиране на десетки мероприятия от малки сватби в тесен семеен кръг до юбилейни тържества с гости до хиляда човека. Сватбена агенция „Приказен Ден” е утвърдена в бранша като бутикова агенция, която предлага перфектно съчетание между отлична организация на събитието и елегантна и изискана декорация.

Предпочели сигурността и спокойствието професионален екип да се грижи за организацията на тяхната сватба са двойки както от цялата страна, така и от САЩ, Англия, Шотландия, Ирландия, Франция, Германия. Сред смесените бракове на двойки на които „Приказен Ден” е организирала дистанционно сватбите са и булки от Румъния, Индонезия, Русия.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |