В новините
 
10.10.2008 07:08   Новината е видяна 4515 пъти
Реформа в структурата на надзора на финансовите пазари

Докладът върху бъдещата структура на финансовия надзор, който Европарламента прие на 9 октомври с голямо мнозинство, изисква до 30 ноември 2008 г. Комисията да представи на Парламента законодателно предложение, което да подобри структурата на надзора на финансовите услуги в Европа.
 
Докладът на Йеке ван ден Бург (Партия на европейските социалисти, Нидерландия) и Даниел Дъяну (Алиансът на Либералите и Демократите за Европа, Румъния) съдържа препоръки към Комисията за последващите мерки след процеса „Ламфалуси" и бъдещата структура на надзора. Депутатите го приеха с 565 гласа "за", 74 "против" и 18 "въздържали се".
 
В доклада са включени препоръки относно структурата на Комитетите на ниво 3 на националните финансови регулатори от процеса "Ламфалуси" и относно механизмите за управление на системните рискове.
 
Той е съставен по член 39 от Правилника на ЕП, който дава възможност на Парламента да поиска формално от Комисията да представи законодателно предложение по даден въпрос.
Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |