В новините
 
10.10.2008 07:16   Новината е видяна 3828 пъти
Симфоник метълите HAGGARD и траш ветераните EXCITER ще излязат на една сцена в клуб Blue Fox

За първи път в България на 20 ноември от 18 ч. клуб Blue Box ще събере на една сцена симфоничен и траш метъл в лицето на нашумелите немци от HAGGARD и култовите канадци EXCITER.

В този своеобразен мини-фестивал, организиран от продуцентска компания Арт БГ, участие ще вземат и достойни представители на фолк метъла - немците REMEMBER TWILIGHT и утвърдените в този жанр любимци на българската публика БАЛКАНДЖИ.

Първите 300 билета на промоционална цена 24 лв, пуснати в продажба в началото на месеца, все още могат да бъдат закупени от феновете на касите на НДК и в разпространителската мрежа на Eventim. След изчерпването им, билети могат да бъдат намерени на стойност от 30 лв. , а в деня на събитието – 36 лв. 

Почитателите на симфоничния метъл ще имат възможността да станат част от турнето на HAGGARD по случай издаването на новият им албум “Tales of  Ithiria”, както и да се насладят на музиката на цели осемнадесет  музиканта – смесица от дет вокали и класически инструменти.

Специалните гости за вечерта EXCITER често са определяни като едни от виновниците за съществуването на цял един жанр в екстремната музика. Те изковават легендарен статус в спийд метъл и траш средите с албумите си “Heavy Metal Maniac” и “Violence and Force”, които и до днес остават сред най-търсените и колекционирани издания на тежката сцена. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |