В новините
 
14.10.2008 15:34   Новината е видяна 3814 пъти
Пускат билети за правостоящи за концерта на Мирослав Илич, Шабан Шаулич и Рени

Билетите за концерта “Мост на Балканите” на 16 октомври 2008 г. от 20 ч. В зала 1 на НДК, в който за първи път в България на една сцена ще излязат сръбските мега звезди Мирослав Илич, Шабан Шаулич и фолк дивата Рени, са изцяло изчерпани.

По тази причина, тъй като в навечерието на знаменателния концерт интересът  към него расте все повече, на касата на НДК в продажба  вече са пуснати допълнителни билети за правостоящи на цена 30 лв. Благодарение на любезното съдействие лично на директора на НДК г-н Христо Друмев почитателите на автентичната сръбска музика, неуспели да се сдобият досега с ценните картийки,  ще имат реалната възможност да наблюдават на живо своите любимци.

Организаторите от продуцентска компания Арт БГ са подготвили  един незабравим спектакъл и много изненади за феновете, една от които ще бъде съвместна песен, която “тримата големи на Балканите” ще изпеят  на финала на концерта. Коя ще е тя – изпълнителите и организаторите все още ревностно пазят в тайна. За сега се знае само, че това ще бъде популярна мелодия, която всички ще могат да запеят.

В най-скоро време може да се очаква и втори концерт на звездното трио, но датата му все още не е известна, съобщават от Арт БГ.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |