В новините
 
15.10.2008 17:27   Новината е видяна 3903 пъти
Поредно нападение над единствената аптека в кв. Победа

Продължават нападенията над общинска аптека № 14, която се намира в кв. „Победа”, на ул. „Хан Кубрат” № 7. В края на миналата седмица прозорците на аптеката за пореден път са били счупени от двама неизвестни малолетни извършители. Инцидентът е възникнал през деня в работно време. Служителят е алармирал веднага органите на реда, които в момента разследват случая.
Само за последните 3 месеца има извършени 3 атаки над общинската аптека. Поради тази причина няма проявен интерес от страна на частни инвеститори за разкриване на нови аптеки в района.

Това е единствената аптека в момента, която изпълнява социални функции, обслужвайки жителите на бургаските квартали „Победа” и „Акациите”. Поради зачестилите в последните месеци инциденти и нееднократно нанесените щети Община Бургас призовава всички живеещи в региона граждани да спрат да нападат последната аптека, която се грижи за тяхното здраве.
Проблемът ще бъде разгледан още тази седмица на среща между териториалният директор на ТД „Възраждане” Магдалена Манолова, експерти от общински отдел „Екология”, специалисти от Дирекция „Строителство”, представители на консорциум „Титан” и жителите на кв. „Победа”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |