В новините
 
17.10.2008 00:00   Новината е видяна 4028 пъти
Водещият на Вечерното шоу на Азис снима за Vogue

След като попадна в една класация заедно с Мерилин Менсън и Бой Джордж, Азис се снима и за световноизвестното модно списание Vogue.

Преди броени дни водещият на “Вечерното шоу на Азис” засне тайна фотосесия тест за руското издание „Vogue Россия”. Лично главната редакторка на списанието -  Алена Долецкая, се свързала с феномена на родния шоубизнес и му отправила предложението. Руската журналистка наскоро била на бизнес посещение в Украина и съвсем случайно в ръцете й попаднал брой на списание „Телекритика” -  една от авторитетните печатни медии за телевизия там. Напомняме, че скандалният водещ украси корицата на последния брой на списанието. Модната редакторката силно се впечатлила от визията и оригиналния стайлинг на голямата българска звезда и решила на всяка цена да се добере до нея. Долецкая осъществила връзка с екипа на предаването на Азис чрез украинската си колежка и пробната фотосесията за „Vogue Россия” е вече факт. Специално за сесията, продължила повече от десет часа, от Русия пристигна известният моден фотограф Влад Локтев. Смелите модни хрумвания за дрехите във фотосесията са отново на дизайнерката Зорница Първанова, с която нестандартният шоумен работи от години. Интересът от страна на култувото списание е поредното доказателство, че Азис диктува модните тенденции не само у нас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |