В новините
 
17.10.2008 08:22   Новината е видяна 4620 пъти
Произшествия на пътя
На пътя Несебър - с. Равда, настъпва пътен инцидент между : л.а. «Опел астра», с бургаска регистрация, управляван от 23 год. В.Б. от с. Гиген, обл. Плевен и л.а. «Мицубищи аутлендър», с бургаска регистрация, управляван от 30 год. Т.Б. от с. Равда, общ. Несебър. От ПТП е пострадал водача на «Опела», който с фрактура на предмишницата на дясната ръка, е прегледан, обработен в МБАЛ Бургас и освободен за домашно лечение. Причини за ПТП : неправилен ляв завой при наличие на забрана с пътна маркировка, предприет от страна на водача на «Опела», при което е отнето предимството на движещия се правомерно л.а. «Мицубиши».

На ул. «Крайезерна» в Бургас, в близост до бензиностанция «Порт ойл» в посока «СОМАТ», в десен завой, настъпва пътен инцидент между : л.а. «Фиат темпра», с ямболска регистрация, управляван от 24 год. А.Д. от м.с. «Черно море» и т.а. «ДАФ», с варненска регистрация, управляван от 54 год. М.Ш. от Варна. От ПТП в МБАЛ Бургас е откаран водача на «Фиата», който е прегледан и освободен за домашно лечение с диагноза «контузни рани на дясната ръка, лявото коляно и главата». Причини за ПТП : движение с несъобразена скорост при навлизане в остър завой от страна на водача на «Фиата», в следствие на което същия навлиза в лентата за насрещно движение и допуска ПТП с насрещно движещия се товарен автомобил. 






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |