В новините
 
20.10.2008 08:46   Новината е видяна 6025 пъти
Криминална хроника за последното денонощие

ГД “ПБС”. За периода от 00:00 часа до 12:00 часа на 19 октомври звената на Главна дирекция “Пожарна безопасност и спасяване” са реагирали на 28 сигнала за произшествия, от които 17 пожара, 11 аварийно-спасителни дейности. В 07.09 часа е съобщено за  пожар  в апартамент в ж.к.”Красна поляна”, ул.”Рижки проход”, бл.3. в София. Произшествието е ликвидирано от 3 противопожарни автомобила и 1 линейка с личен състав от 16 огнеборци. При пожара е пострадала 49-годишна жена, която е транспортирана до “ Пирогов” с изгаряния на едната ръка, лицето и китката на другата ръка. Унищожени са гардероб и домашни вещи, но жилището е спасено. Причината за пожара е неправилно ползване на отоплителен уред с твърдо гориво.
ОДМВР-Кърджали. Двама са задържани в РПУ-Кърджали за извършена кражба на алуминиеви тръби от фирмен цех в областния център. В полицейското управление са С.Ф./25/ и Е.Ю./32/. Те са заловени на 17 октомври, два дни след подадения сигнал за извършената кражба на 300 алуминиеви тръби. Полицаите, разследващи случая, са установили, че откраднатите материали са били предадени в пункт за вторични суровини.
ОДМВР-Кюстендил. По време на специализирана полицейска операция на 18 октомври в Дупница е задържан 34-годишният П.Х., от когото са иззети 121 пакетчета с бял прах. При полевия тест веществото е установено като кокаин, назначена е химическа експертиза. По случая е образувано досъдебно производство по чл.354-а от Наказателния кодекс.
ОДМВР-Пловдив. Три жени и двама мъже са заловени с наркотици в Пловдив. Около 20 часа на ул.”Батак” криминалисти са задържали известния на органите на реда Ф.М    / 42 г./, криминално проявената С.М./ 32 г./, 39-годишната А.М. и 44-годишната Ф.М. с различни количества хероин. Два часа по-късно в апартамент на ул.”Крайречна” полицаите са заловили  21-годишния Б.Г. от когото са иззети около 338 грама марихуана и 28 грама амфетамини. Младежът е криминално проявен и осъждан. Петимата са задържани в ареста на районното полицейско управление за 24 часа.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |