В новините
 
21.10.2008 07:39   Новината е видяна 3534 пъти
Операта с постоянна “музикална книжарница”

Постоянно изложение на класически музикални произведения ще има от днес в новия Артцентър “Опера”.  Музика от Бах, Моцарт, Вивалди изпълнение на Мария Калас, Ина Кънчева или Райна Кабаиванска, концерти на Берлинската филхармония и Лондонския симфоничен оркестър са част от предложенията на CD и DVD, който ще бъдат на разположение на бургазлии.
Щандовете с музикалните носители ще бъдат излагани по време на всеки концерт и спектакъл, уточни директорът на Бургаската опера Александър Текелиев. Целта е по време на антрактите любителите на класиката да могат да се запознаят и при желание да си купят стойностна музика на преференциални цени. Артцентър „Опера” е първото място в града с подобна богата колекция от класически произведения.
Старт на „музикалната книжарница” ще бъде даден днес от 19.00 часа, когато започва балетният спектакъл „Жизел”, постановка на проф. Павел Герджиков.
Автор: ЧФ




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |