В новините
 
21.10.2008 15:28   Новината е видяна 5173 пъти
Община Бургас кандидатства с проект за „Подобряване на социалната инфраструктура”, включващ обновяване и модернизиране на социалните заведения в града. Той е внесен за финансиране по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007 – 2013 г. на Европей
Проектът предвижда осигуряване на подходяща социална инфраструктура в града чрез ремонтиране на сградния фонд и благоустройство на четири социални заведения в общината – Дом за деца „Ал. Г. Коджакафалията”, Дом за възрастни хора „Цвета и Анка Върбанови”, Защитено жилище за лица с умствена изостаналост и Защитено жилище за хора в риск.

     Обектите са определени в резултат на проведено съвместно проучване от експерти на Дирекция „Евроинтеграция” и Дирекция „Здравеопазване и социални дейности” на Община Бургас.

     Общата стойност на внесеното проектопредложение е над 5 млн. лв.

     С неговото реализиране ще бъдат ремонтирани сградите на социалните заведения, ще се подобри качеството на предлаганите социални услуги и ще бъде модернизирана материалната база.

     Това ще осигури една съвременна образователна и социално-културна инфраструктура, която ще подобри значително качеството на живот в социалните заведения, и ще повиши привлекателния облик на града. 
 
 
 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |