В новините
 
22.10.2008 16:15   Новината е видяна 3915 пъти
Димитър Димитров бе изгонен тенденциозно и без основание, смята треньорския щаб на "Черноморец"

Главният съдия Станислав Тодоров изгони съвършено тенденциозно от скамейката на “Черноморец” старши треньора Димитър Димитров, заявиха неговите помощници Диян Петков и Иван Цветанов. Петков каза още, че в момента на отстраняването на Димитров, треньорът е седял на пейката и с нищо не е провокирал това решение на главния съдия Станислав Тодоров. Освен това според халфа, реферът е спестил наказателни картони, както и дузпа на гостите, но в крайна сметка явно някои отбори се толерират за сметка на други – завърши той. 

Нещо повече след мача помощникът на Тодоров Пламен Хаджийски, също заяви пред камерите на Ринг ТВ, че треньорът в момента на изгонването по никакъв начин не е провокирал и репликирал главния арбитър. Самият Димитър Димитров, както и неговите помощници не намират никакъв аргумент за поведението на Тодоров но не изключват факта,  че това се прави с цел да се облагодетелстват едни отбори за сметка на други. 

Ден след мача Димитър Димитров призна, че през второто полувреме Станислав Тодоров е показал еднакъв критерий при отсъжданията на спорните ситуации. Претенциите на треньора са свързани с  няколко несанкционирани нарушения към отбора на гостите през първото полувреме, при едно от които можеше да се отсъди 11 метров наказателен удар в полза на домакините за умишлена игра с ръка в пеналта на Сливен.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |