В новините
 
22.10.2008 18:06   Новината е видяна 3412 пъти
Рецепти за здравословното хранене в панаира

Безплатни консултации с диетолог, изложение на полезни хранителни продукти и кулинарно шоу са включени в програмата на Деня на здравословното хранене. Той се организира в рамките на Специализираната изложба за СПА и Уелнес туризъм, която ще се проведе от 22 до 25 октомври в Международен панаир Пловдив.

Кои са продуктите, осигуряващи балансирано меню, ще покаже изложението. Майстори кулинари ще демонстрират на живо как се приготвят ястия от здравословни съставки. Естетиката на модерната кухня ще бъде представена с основни елементи на карвинга – изкуството да се създават цветни композиции от изрязани плодове и зеленчуци. Специалист ще дава съвети как да се оптимизира телесното тегло.

Организатори на проявата са Международен панаир Пловдив и Българската асоциация на професионалните готвачи, които бяха партньори и при провеждането на Националния кулинарен конкурс, състоял се за първи път по време на ПРОЛЕТ 2008.

За Ден на здравословното хранене е определен 24 октомври. Посетителите на изложбата за СПА и Уелнес туризъм могат да видят кулинарните атракции от 10 до 17 ч в палата 10 на панаирния комплекс. Входът е свободен.

В палата 11 са разположени експозициите на Международната изложба „Медикус, Денто, Галения”, която ще бъде открита от министъра на здравеопазването д-р Евгений Желев на 22.10. и ще продължи до 25.10. Входът е свободен, след регистрация. Работното време на двете изложби е от 9.30 до 18.00 ч, а в събота – до 15.00 часа.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |