В новините
 
29.10.2008 17:10   Новината е видяна 4496 пъти
Граждански форум на тема Сътрудничество и развитие в черноморския регион - ново предизвикателство пред ЕС
Информационното бюро на ЕП за България и Бургаската търговско-промишлена палата организират на 30.10.2008 г. в гр. Бургас  Граждански форум на тема "Сътрудничество и развитие в черноморския регион - ново предизвикателство пред ЕС". Форумът ще се проведе от 10.30 ч в зала 207 на Бургаски свободен университет и в него ще вземат участие членовете на Европейския парламент Румяна Желева (ЕНП-ЕД) и Маруся Любчева (ПЕС), представители на местната власт и бизнеса в бургаския регион.
 
Гражданските форуми са инструмент на Европейския парламент, който дава възможност на широката публика в лицето на граждани, медии, неправителствени организации и др. да дебатират важни и актуални въпроси с членове на Европейския парламент. В тези срещи представителите на ЕП могат да чуят мненията на отделните хора и техните питания, да дискутират конкретни стъпки, които могат да се  предприемат  за решаването на даден проблем или с други думи да се осигури постоянен диалог с гражданите и да се получи обратна връзка за техните очаквания.
 
Проявата ще бъде излъчвана с картина и звук в реално време на http://parliament.europe.bg – специална интернет платформа, създадена по проекта „Сега – взаимодействаме с Европейския парламент!", който се финансира от ЕП. По темата се приемат онлайн мнения и въпроси на граждани, които участниците в събитието да коментират.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |