В новините
 
02.11.2008 17:37   Новината е видяна 3257 пъти
"Търговски вестникь" навърши две години

Вестникът е Актуален, Независим, Уникален и Полезен

Вестникът започва да излиза на 2 ноември 1911 г. Следват прекъсване и възобновяване на 2 ноември 2006 г. От тогава изминаха две години. Можем да кажем, че е постигната основната цел – вестникът е фактор за защита на интересите на бизнеса. Той излиза всяка седмица в петък и стига до 10 400 бизнес абоната и администрация. Читателите го получават по мейл в pdfформат или по пощата в печатен вид.

По повод на третия рожден ден вестникът излиза и в обновен вид и в интернет на адрес www.targovskivestnik.bg. Вестникът се разпространява в печатен вид с новата технология хибридна поща от фирма „Полипост”, която е член на камарата. Разработката на новия сайт на вестника е дело на фирма ABCDesign с ръководител Жюстин Томс, която е вододеща в областта на он лайн маркетинга и е автор на редица книги в тази област.

Читателите на всетника го следят с голям интерес – те виждат в него защита на бизнеса; писма до институции по проблемни въпроси; златни охлюви за забавени отговори; презентация на фирми членове на камарата; полезна бизнес информация; програми за обучение; любопитни факти от шоу бизнеса и др. По своето съдържание вестникът е актуален, независим, уникален и полезен.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |