В новините
 
04.11.2008 17:26   Новината е видяна 5235 пъти
Напук на кризата: Черноморието ни № 1 за братушките

Напук на прокламираните прогнози как имотите ни по морето ще останат пусти,  а строителите ще фалират, анкета на сайта Prian.ru показва, че родните студиа и къщи по Черноморието са номер едно за руснаците.  Това проучване е направено на базата на 580 000 запитвания от страна на посетителите на страницата през октомври с въпрос къде да си купят недвижимост. Чисто славянската психика на руснаците показа, че имотът за тях е най-добрата инвестиция, много по-сигурна от депозитите в банките примерно.

В сравнение с предишно проучване, проведено през септември обаче, мераците за имотна инвестиция на братушките към нашата страна са намалели с 0,63 на сто, показва статистиката.
От лятото досега извън десетте най-предпочитани от руснаците дестинации за покупка на имот зад граница е останала Черна гора, показва проучването. Германия, Франция, Финландия и Чехия са се качили напред в класацията.  За първите 10 в рейтинга са гласували 60 процента от анкетираните от руския сайт.
Най-голям ръст на предпочитанията от страните извън първата десетка има Тайланд, който се е придвижил от 22-ро на 14-о място.

Източник: в. "Фактор"





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |