В новините
 
06.11.2008 17:40   Новината е видяна 4322 пъти
Откраднаха микрофона на „Горещ пясък”

По тъмна доба вчера обирджии проникнаха в сградата на Летния театър в Бургас. Среднощните бродници разбили входната врата и тършували в предверието на театъра. После проникнали в репетиционната на група „Горещ пясък”, но задействали сигнално-охранителната система. Звукът на алармата станал причина да вземат със себе си само един микрофон и една тонколона. Нанесени са щети за около 1000 лв.

В момента сградата на Летния театър не се използва пълноценно, тъй като РДНСК я затвори, заради спор между Община Бургас и „Главболгарстрой” относно покривната конструкция.

За щастие звуковият сигнал е стреснал крадците достатъчно, за да офейкат набързо, без да успеят да отнесат съхраняваните в Летния театър музикални инструменти и техника за десетки хиляди левове.

Това не е първото посегателство върху общинските културни институти в Бургас тази година. През лятото редакторът на „Море” Елка Василева остана без диктофон, след кокошкарски грабеж в редакцията на списанието.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |