В новините
 
12.11.2008 17:38   Новината е видяна 6395 пъти
Туристически пътеводител на английски език ориентира туристите в пет български града

Най-популярният в България туристически пътеводител на английски език може да бъде открит вече в пет дестинации в страната. От тази година в колекцията на In Your Pocket България освен добре познатите на аудиторията София и Банско, присъстват Пловдив, Варна и Бургас, с прилежащи курорти. Над 1000 независими рецензии на хотели, ресторанти, барове, клубове, магазини, спортни и шопинг центрове както и ключова информация за чужденците в България предлагат изданията. В съдържанието им могат да бъдат открити също така разнообразна културна програма, интересни рубрики, оригинални авторски класации, богата секция със забележителности, бизнес и спортна директория, карти на региона. 

Всяко едно от изданията е с тираж 15 000 бройки и се разпространява безплатно. Основна целева група са пътуващите бизнесмени и туристи както и постоянно и временно пребиваващи в страната ни чужденци. Наблюденията на издателите обаче показват, че справочниците са все по-търсени и от любознателните български читатели между 23 и 35 години.

Varna In Your Pocket и Burgas In Your Pocket са едногодишни издания, които могат да бъдат открити в редица 3,4 и 5 звездни хотели, клубове, ресторанти, музеи, рент-а-кар и туристически компании, бизнес и спортни центрове в периода юни-септември. Plovdiv In Your Pocket се публикува два пъти годишно – през пролетта и есеннта. Bansko In Your Pocket ще продължава да радва и провокира туристите и жителите на най-посещавания български ски курорт през зимните месеци. Веднъж на три месеца продължава да излиза й софийското издание Sofia In Your Pocket.

Изданията се разпорстраняват във всички рецензирани хотели, ресторанти, музеи, бизнес спортни и спа цетрове, във всички дипломатически мисии и консулства в страната, в молове, магазини, бизнес форуми, изложения, конгреси, рент-а-кар, туристически компании, авиолинии, летище София, Варна, Бургас, Пловдив, както и в други Европейски градове главно от веригата гайдове In Your Pocket. 

Онлайн версията на туристическите справочници може да бъде открита в интернет на inyourpocket.com. Сайтът, който до седмици ще е с изцяло обновена визия, която вече можете да видите на http://beta.inyourpocket.com се радва на 2 милиона постоянни и 200 000 нови уникални посещения на месец. Всеки желаещ да сподели мнението си относно обектите, включени в онлайн изданието, би могъл да го направи в специалния модул за коментари или в блога на сайта. Най-интересните коментари се публикуват и в печатните издания.

Последният брой 12 на In Your Pocket, под редакцията на Steven MacAulay, бизнес консултант, живеещ в София, е вече на пазара. Справочникът отново провокира с интересни материали и рубрики.  Как изглежда най-големия столичен квартал Люлин през погледа на чужденеца, препоръчани места, къде да татуирате тялото си, изпитани маршрути по пътеките на Витоша, кратка разходка до града на шоколада – Своге, предлага есенното издание.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |