В новините
 
12.11.2008 18:26   Новината е видяна 3693 пъти
Залавят бандичка за кражби
На 10.11.т.г. около 22.30 ч. в Пето Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение от 19 годишен бургазлия, за това че около 21.10 ч. в компютърен клуб «Ескейп» в бл. 53 в к-с «Изгрев», след заплаха с нож му отнета мъжка паласка, съдържаща около 100 лв. От проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието - това е : 20 год. М.М. от Бургас. Част от сумата / 60 лв./ е иззета и върната на собственика. М.М. е задържан за срок от 24 часа. В резултат на допълнителните полицейски действия е установено, че М.М. в съучастие със С.Т., 23 годишен от Бургас са извършители на шест други грабежа, осъществени на територията на Централна градска част. Работата по случаите продължава.

      На 10.11.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са установили извършителя на кражба на оставено без надзор портмоне, съдържащо сумата от 320 лв., три дебитни карти, кредитна карта и лични документи, собственост на 21 годишно момиче от Бургас - това е : 28 год. С.С. от Поморие. Кражбата е извършена на 09.11.т.г. от магазин «Метро». Работата по документиране на престъплението продължава.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |