В новините
 
17.11.2008 18:17   Новината е видяна 4654 пъти
В Делхи се проведе изложение на европейското висше образование

От 12 до 14 ноември 2008 г. в Делхи се проведе изложение на европейското висше образование, организирано от Делегацията на ЕК в Делхи. Събитието бе тържествено открито от посланика на Франция в Индия в качеството му на председател на Съвета на ЕС и от европейския комисар по  образованието, културата и младежта Ян Фигел.
В изложението участваха висши учебни заведения и институции от всички държави-членки на ЕС. Посолството на Република България в Индия организира представянето на България в изложението и участието на Медицинския университет в Плевен.
По време на изложението 17 държави-членки, включително България, направиха общи презентации за системата на висшето образование в съответната страна, както и условията и начините за приемане на чуждестранни студенти. От българска страна презентация бе изнесена от временно управляващия посолството на Република България в Индия Любомира Георгиева. Към българския щанд бе проявен значителен интерес. На всички заинтересовани от получаване на висше образование в България бе предоставена подробна информация и контакти на висшите учебни заведения в страната.

Източник: Министерство на външните работи

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |