В новините
 
18.11.2008 17:55   Новината е видяна 4162 пъти
Випуск 2008 на Академията на МВР получи назначенията си и започва работа в структурата от 24 ноември

Нито едно желание за работа в Дирекция “Противодействие на организираната и тежка престъпност” няма да бъде удовлетворено – съобщи министър Михаил Миков пред абсолвентите. Причината е нуждата от опит, поне 5 години, за работа в елитната служба – обясни министърът.
Курсантите от факултет “Сигурност” ще бъдат насочени към криминалната полиция, тъй като ДАНС не е пожелала да назначи нито един от завършилите специалността.
Друга голяма група от Випуск 2008 ще постъпи на работа в Дирекция “Международно полицейско сътрудничество”. Това са курсанти, които говорят по няколко западни езика и на чиято квалификация ще се разчита за ефективното сътрудничество по линия на Интерпол и Европол, а също и за покриване на критериите на Шенген.
Министър Миков изказа специални благодарности на онези от абсолвентите на Академията, които са пожелали да останат на работа в София и да започнат в полицейското разследване. “Там работата е изключително натоварена, но аз съм убеден, че вие ще се справите” – обърна се към курсантите Михаил Миков и им пожела успех в кариерата, която за Випуск 2008 на Академията на МВР ще започне официално на 24 ноември.
Съпругата на покойния проф. Стефан Стойчев връчи наградата на фондацията на негово име на отличника на випуска Васил Иванов – стипендия в размер на 500 лева.

Източник: Министерство на вътрешните работи





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |