В новините
 
18.11.2008 10:17   Новината е видяна 5208 пъти
Сигнал за бомба в училището в с. Равда и "Добри Чинтулов"
На 17.11.т.г. около 08.30 ч. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение от директорката на ОУ «Св. Св. Кирил и Методий» в с. Равда за това, че на телефона в учителската стая е получено анонимно телефонно обаждане за поставено взривно устройство в сградата на училището. От извършената щателна проверка на сградата и прилежащите й площи, съмнителни вещи и предмети не се установени. След подписване на декларация от страна на ръководството на учебното заведение, учебните занятия са продължили с нормален ритъм. Работата по случая продължава.

На 17.11.т.г. около 15.55 ч. в Пето Районно управление на МВР Бургас е получено анонимно телефонно обаждане за поставено взривно устройство в сградата на училище «Добри Чинтулов», разположено в к-с «Изгрев». От извършената щателна проверка на сградата и прилежащите й площи, съмнителни вещи и предмети не се установени. След подписване на декларация от страна на ръководството на учебното заведение, учебните занятия са продължили с нормален ритъм. Работата по случая продължава.
Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |