В новините
 
18.11.2008 22:50   Новината е видяна 3779 пъти
Бони М ще пеят у нас в подкрепа на борбата срещу СПИН

Бони М посвещават двата концерта, които ще изнесат у нас, на борбата със СПИН. Не случайно те ще излязат два пъти за една вечер на сцената в зала 1 на НДК  точно на 1 декември – световния ден за борба срещу една от най-смъртоносните болести на XX и XXI век.
Концертите на Бони М, съответно от 19 ч и 21.30 ч., ще се състоят със специалното съдействие на Министерство на здравеопазването. Всеки почитател на диско звездите, закупил билет за шоуто, ще може да получи на входа на  залата информационни материали по програмата на МЗ за превенция и контрол на ХИВ/СПИН . Организаторите от АРТ БГ са подготвили и други изненади за феновете на Бони М, които ще станат ясни в самия ден на събитието.

Лидерът на групата Мейзи Уилямс е известна с благотоворителната си дейност и подкрепата на различни каузи, целящи подобряването условията на живот на болни и деца в неравностойно положение. 
"Да помагам на хората е нещото, което ме кара да се чувствам истински жива! Несравнимо е усещането да видиш блясъка в очите на болен човек, на когото си вдъхнал надежда и стимул да продължи напред. СПИН отнема стотици животи всеки ден по света и ние трябва да бъдем активни, за да спасим човечеството от тази коварна болест", категорична е Мейзи Уилямс.

Бони М идват у нас с 9-членен бенд и ще изпълнят пред българска публика всичките си неостаряващи хитове, с които са израстнали няколко поколения. Бляскавото шоу ще бъде със специалното участие на българската популярна група от 80-те Трамвай номер 5.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |