В новините
 
19.11.2008 19:45   Новината е видяна 4479 пъти
Радио N-JOY и Z-ROCK обединяват усилия в благородна инициатива

Най-голямата музикална радиоверига N-JOY и рок радиото на България - Z-Rock вярват в силата на добрите дела. По този повод двете медии ще партнират на стартиралата на 4 ноември Национална кампания за набиране на SOS семейни спонсори – “Приказка без край“. Инициативата успя да привлече популярни лица, които отправиха апел към българското общество да се ангажира дългосрочно в помощ на децата от SOS Детските селища, като самите те станаха първите даратели. Един от тях е и известният Z-Rock водещ и фронтмен на група “Анимационерите” - Георги Згуров - Гурко. Той взе специално участие в уникална аудио-версия на приказката „Трите прасенца“, с гласовете на: Иво Инджев, Драгомир Симеонов, Димитър Павлов и Татяна Лолова. Кампанията „Приказка без край“ е призив за намиране на дългосрочни партньори и спонсори на SOS Детските селища.

Радио N-JOY и радио Z-Rock ще информират аудитория си за всички инициативи, свързани с кампанията “Приказка без край”, чрез интернет сайтовете си и своя ефир. Традиционно радио N-JOY и радио Z-ROCK подкрепят благотворителни инициативи, особено свързани с подобряване условията на живот и възможността за по- добро бъдеще на българските деца – сираци.

През 2007- 2008 екипът на радио Z-ROCK и мотористите в България обединиха усилия в набирането на средства за децата, лишени от родителски грижи в село Доганово. През октомври 2008 водещият, от сутрешния блок на радио N-JOY, рапърът Спенс се включи в инициативата за подпомагане на новооткрития медицински “И АЗ МОГА” за деца с увреждания.
На първи ноември 2008, радио N-JOY и радио Z-ROCK запретнаха ръкави и взеха участие в боядисване на оградата на Дома за изоставени бебета „Св. София“, под мотото: „Стига приказки, нека направим нещо с двете си ръце!”





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |