В новините
 
20.11.2008 00:15   Новината е видяна 3318 пъти
Броени часове до концерта на HAGGARD и EXCITER

Броени часове остават до концерта на Haggard и Exciter в клуб Blue Box утре – 20 ноември, в който участие ще вземат още Remember Twilight и Балканджи.
Снощи вокалът на Exciter Kenny Winter пристигна в столицата, за да изтегли в новия метъл бар “The Black Lodge” имената на победителите в съвместната игра на АРТ БГ и заведението. Петима щастливци, отговорили правилно на въпрос за Exciter ще посетят безплатно шоуто утре. Те получиха и автограф от Кени, както и възможността да се снимат с него за спомен.
Днес към Kenny Winter ще се присъединят и останалите траш маниаци от Exciter  и ще посетят  кръчма и клуб Маската в Студентски град, София.  Там те ще опитат от специално приготвено за тях българско меню и ще раздават автографи на най-запалените траш фенове.
Точно в 18 ч. утре на сцената на клуб Blue Box ще излязат момчетата от Балканджи, които ще представят пред публика парчета от най-новия си концептуален албум, озаглавен “Змей”. Той ще излезе на пазара  до края на годината и ще може да бъде закупен в магазини О.Ч.З., Gorgon, The Other Side и др.  или лично от групата.
След сета на Балканджи стените на клуб Blue Box ще бъдат  разтресени последователно от немската фолк метъл агитка Remember Twilight,  траш ветераните от Exciter и накрая – симфониците Haggard.
Жадните си гърла след концерта метъл феновете ще могат да успокоят в клуб “The Black Lodge”, където ще бъде и официалното афтър парти на Exciter.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |