В новините
 
20.11.2008 16:50   Новината е видяна 4088 пъти
Директорът на UFI впечатлен от Панаира, идва на визита

Впечатлен от развитието на Международен панаир Пловдив, на официална визита през м. юни 2009 г. идва изпълнителният директор на Международната асоциация на  изложбената индустрия UFI  Винсент Жерар. Той е заявил своето желание да посети най-големия изложбен център на България по време на 75-ия конгрес на авторитетната световна организация в Истанбул преди дни. 

Чувам много добри отзиви за вашата работа и искам да видя промените, заявил Винсент Жерар на главния директор на Международен панаир Пловдив Иван Соколов.  Той благодари за партньорството при провеждането на уникалния конкурс за панаирен плакат и изрази желание да присъства на неговото следващо издание догодина,  добави Соколов.

На форума в Истанбул бяха връчени наградите от конкурса, който е единствен в света и се провежда съвместно от Международен панаир Пловдив и UFI.  В  неговото 12-о издание тази година  участваха 161 плаката  на 49 панаирни организации от 26 държави на три континента – Европа, Азия, Южна Америка. Със серията „Лица”, включваща 6 творби, Франкфуртският панаир спечели голямата награда в категория «Общоимиджов плакат». В категория „Плакат за панаирна проява” приза получи  21-ви Международен панаир на книгата с мото „Четенето ви дава толкова много, за което да говорите”, организиран от Корфериас-Богота, Колумбия.

Следващият  конкурс за панаирен плакат ще се състои от 2 до 6 юни 2009 г. паралелно с Международната изложба за печатна комуникация „ПринтКом”.
Международен панаир Пловдив е член на UFI от 1936 година. В момента 534 организатори на изложения участват в най-авторитетната световна асоциация в областта на панаирната индустрия.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |