В новините
 
20.11.2008 22:25   Новината е видяна 5085 пъти
Търсят строител за бургаското летище

Концесионерът на бургаското летище търси компания, която да проектира и изгради разширението на терминалите, сочи справка в сайта на  агенцията за обществените поръчки. Фирмите могат да се включат в надпреварата най-късно до 19 декември. Гаранцията за участие е 50 хиляди лева.

Строителството на обекта трябва да приключи най-късно до 30 април догодина. Проектирането включва разширяване на сегашния перон на североизток и югозапад. Избраната компания ще трябва да се заеме и с управлението на самия проект. Всички участници в процедурата трябва да са регистрирани по Търговския закон и да имат валидно удостоверение за актуалното си състояние. Задължително условие е компаниите да представят информация за общия си оборот от проектиране през последните три години, както и приходите си от строителство за последните пет финансови години.

Възложителят изисква фирмите да имат валидна застраховка "Професионална отговорност" за първа категория строежи. Така също и подробен план на изпълнените подобни договори от тях през последните три години. Сред тях задължително трябва да присъства проектиране на обекти от транспортната инфраструктура с полагане на бетонови настилки, чиято стойност е не по-малка от 180 хиляди лева. Кандидатът е длъжен да предостави доказателства, че е изготвил в съответствие с изискванията на ICAO поне два проекта за перон на летище. Освен това в конкурсната документация е необходимо да има списък на проектантския екип, както и документи, удостоверяващи тяхната професионална квалификация.

Източник: в. Фактор





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |