В новините
 
24.11.2008 17:48   Новината е видяна 3706 пъти
Само седмица до Големия финал - „Търси се третият от екипажа”!

„Спенс и сутрешният екипаж” на радио N-JOY изпратиха и тази седмица, без да качат трети член на борда. Оказа се, че ранното ставане е сериозен препъни камък за последната кандидатка в надпредварата Цвете Тюлева.
След като беше избрана с още две момичета (Харитина Агопян  и Надя Павлова) , сред над 150 желаещи, младата дама реши, че й липсва сериозна мотивация и че не може да „пее” пред микрофона с първите петли.
Трите фаворитки имаха уникалната възможност да се докажат, забавляват и приключенстват пред микрофона, с водещите на сутрешния блок на радио N-JOY- Нея и рапарът Спенс. В продължение на две седмици  Харитина Агопян и Надя Павлова се справяха с предизвикателствата на ефира на живо.

Жребият отреди на Цвете Тюлева, да премери сили в надприказването през последната седмица. След безуспешния опит в понеделник, 17 ноември, Цвете буквално заряза предаването, водещите и слушателите.
И понеже шоуто трябва да продължи- шансът сполетя Емануела Иванова, която ще се превъплъти в ефирната третинка на Сутрешния екипаж, слушайте я от 24 до 28 ноеври.

Кулминацията наближава!





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |