В новините
 
05.12.2008 20:35   Новината е видяна 5003 пъти
Заловиха телефонни измамници

На 04.12.2008 г. в 14.30 ч. служители на РУ на МВР – Поморие са заловили две лица, в момент на извършване на телефонна измама. На домашния телефон на 73-годишен мъж е постъпило обаждане, че зет му е причинил пътнотранспортно произшествие, при което е загинало дете. Мним дознател поискал от тъжителя  8000 лв., срещу които му обещал да разговаря с прокурора да освободи зет му.

След преговори е постигната договорка, тъжителят да остави 5000 лв. на посочено от “дознателя” място пред дома си, а останалите 3000 лв. да предаде след освобождаването. Възрастният човек споделил за обаждането с близките си и те сигнализирали РУ на МВР – Поморие. След  проведените оперативно-издирвателни мероприятия, пред жилището на тъжителя са задържани мнимите “следователи” А.К. (38) от Несебър – уличаван като извършител на взломни кражби и  противозаконно отнемане на МПС  и съгражданина му М.Н. (42). Работата по документиране на цялостната им престъпна дейност продължава. По случая е образувано досъдебно производство.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |