В новините
 
08.12.2008 16:30   Новината е видяна 4099 пъти
Бургазлии вече могат да практикуват фитнес на открито в Морската градина

Кметът на община Бургас Димитър Николов и президентът на Ротари-клуб „Бургас - Приморие” Костадин Чолаков официално откриха площадка за фитнес в Морската градина. Върху нея са монтирани 6 спортни съоръжения от различен тип, пригодени за употреба на открито. Те са разположени върху специална гумена настилка. Скоро наоколо ще бъдат поставени и нови пейки.

„Моето желание е в Бургас да има повече места, където децата, подрастващите и останалите граждани ще могат да тренират и да укрепват своето здраве. Досега строихме основно детски площадки, но не сме забравили, че все още липсват достатъчно места за спортуване в Бургас”, каза кметът по време на откриването.

Фитнесът на открито в Морската градина се намира близо до крайморската алея в района на „Флората”. Всеки може да спортува на площадката абсолютно безплатно! Това уточнение е необходимо, тъй като в Общината бе получен сигнал, че някакъв инициативен гражданин се е опитал да събира по 0.50 стотинки от хората, които я ползват. Ако някой отново опита да събира такса за фитнеса на открито, подайте сигнал в полицията или в Община Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |