В новините
 
05.12.2008 17:07   Новината е видяна 4887 пъти
Годишна среща за преглед на изпълнението на Оперативна програма Административен капацитет

В изпълнение на разпоредбите на чл.68 на Регламент 1083/2006, на 03.12.2008 г., в Брюксел се проведе годишна среща за преглед на изпълнението на Оперативна програма „Административен капацитет” с участието на представители на Управляващия орган и Генерална дирекция „Заетост, социални въпроси и равни възможности” на Европейската комисия. От страна на Централното координационно звено в Министерството на финансите участие в срещата взе г-жа Женя Динкова – началник отдел „Координация на проекти и програми”, дирекция „Управление на средствата от ЕС”.

В рамките на дискусиите бяха обсъдени основни теми като статуса на изпълнение на Програмата и нейните стратегически приоритети, изградените системи за управление и контрол, изпълнението на комуникационния план и плана за оценка на ОПАК, предвидените от Управляващия орган дейности през 2009 г. Въз основа на проведените обсъждания беше отчетен съществения напредък по Програмата, реализиран през настоящата година.

Източник: Министерство на финансите Дирекция „Управление на средствата от Европейския съюз





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |