В новините
 
09.12.2008 21:59   Новината е видяна 5779 пъти
Чуждестраннен мениджър с дългогодишен опит в бирената индустрия застава начело на Ledenika & MM

След 21 години успешна межународна кариера в най-голямата бирена компания в света  г-н Йохан де Смет - Ван Дам поема предизвикателството да преобрази едни от последните независими български бирени марки .

Г-н Йохан де Смет - Ван Дам е белгиец, но познава бирения бизнес и пазара в България отвътре. През 2000 г. той се присъединява към местния екип на Интербрю (сега ИнБев) като Търговски директор, като в последствие заема длъжностите Маркетинг директор и Управител на компанията. За период от 7 години управлява експанзията и развитието на много от най-добре продаваните и до днес марки на българския бирен пазар. 

Серията далновидни и успешни маркетингови решения, които отбелязват кариерата на г-н Йохан де Смет - Ван Дам в България, в голяма степен се дължи и на богатия му международен опит в бирената индустрия. Още през 1987 той става част от търговския екип на Интербю. След десет години на различни търговски позиции в Белгия, г-н Йохан де Смет - Ван Дам оглавява търговските операции на Interbrew Китай – изключително предизвикателно и тежко назначение, свързано с развитието на пазар, който до този момент е практически непозната територия за западните пивоварни гиганти. 

Стилът на управление на г-н Йохан де Смет - Ван Дам е добре известен на всички в бирената индустрия у нас – амбициозно планиране, бързо вземане на решения, стабилни – но и гъвкави – политики, както и енергия и ентусиазъм, които много често са основното гориво за всеки напредък на целия му екип. Краткосрочните приоритети на новия Управител на Ledenika & MM са преструктурирането на операциите на компанията и допълване на настоящото портфолио от български бири с известни международни марки специални бири, натурални сокове и други видове напитки. Специално внимание ще бъде отделено и на развиването на марката изворна вода EVE, също собственост на компанията.

Понастоящем г-н Йохан де Смет - Ван Дам живее в София със съпругата си и дъщеря си. Той е на 46 години, юрист по образование и владее английски, френски и немски език. Г-н Йохан де Смет - Ван Дам е и Президент на Бизнес клуб България-Белгия-Люксембург, в който влизат шефове на белгийски фирми, представени в страната, и българи с бизнес в Белгия.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |