В новините
 
14.12.2008 01:53   Новината е видяна 4046 пъти
Пътни инциденти
На 12.12.т.г. около 10.10 ч. по пътя Царево - Ахтопол, настъпва пътен инцидент между : л.а. «Форд транзит», с пловдивска регистрация, управляван от 64 год. К.Ш. от Пловдив и велосипедиста - П.Н., 83 годишен от Царево. От ПТП е постарадл велосипедиста, който с комоцио и охлузни рани по главата, е откаран в МБАЛ - Бургас, без опасност за живота. Причини за ПТП : водачът на л.а. «Форд» се е опитал да изпревари велосипедиста, който обаче в къия момент е завил на ляво и се е ударил в дясната странична врата на автомобила.

      На 13.12.т.г. около 03.50 ч. на пътната отсечка Несебър - с. Равда, до «Норвежкото ваканционно селище», при влажна пътна настилка и участък от пътя в ремонт, сигнализиран с пътни знаци, поради движение с несъобразена скорост в ляв завой, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътна ограда, л.а. «Форд орион», с бургаска регистрация, управляван от неправоспособния С.К., 18 годишен от с. Ахелой. От ПТП е пострадал водачът на автомобила, който с фрактура на левия крак и контузни рани на главата, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница.

      На 12.12.т.г. около 17.20 ч. на бургаската улица «Тодор Грудов» срещу бл. 410 в посока кв. «Меден Рудник», в зоната на пешеходна пътека, неизвестно МПС блъска правомерно пресичащият платното за движение пешеходец - И.С., 46 годишен от Бургас, който с фрактура на носа, е прегледан в болницата в Бургас и освободен за домашно лечение. 







Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |