В новините
 
17.12.2008 02:52   Новината е видяна 4030 пъти
Хероинова афера

Трима са задържаните за открития в специално пригодени тайници хероин, с тегло близо 400 кг, преминал на територията на Република България в товарни автомобили, превозени по фериботната линия Поти - Бургас. Задържаните са водачите на трите ТИР-а, в чиито ремаркета бе открито наркотичното вещество. Към момента 24 часовото им полицейско задържане е удължено с прокурорско постановление за срок от три денонощия.

      Работата по изваждането на половин килограмовите опаковки хероин от тайниците продължава, като точното количество и чистотата на намереното наркотично вещество ще бъдат ясни до дни. В специално изработените тайници, в технологичните кухини на носещите греди на ремаркетата, в резултат на започналата вчера специализира международна полицейско-митническа операция, координирана чрез СЕКИ - центъра в Букурещ, бяха открити множество пакети, чието тегло по първоначални данни е близо 400 кг.

      Задържаното количество хероин е своеобразен рекорд за Областна Дирекция на МВР Бургас, тъй като до момента най-голямото задържано количество хероин е в размер на 60 кг / преминал в Република България през ГКПП Малко Търново/. Операцията по разкриването на канала е резултат от съвместната работа на служителите на ОДМВР Бургас и служителите от Дирекция “Противодействие на организираната и тежката престъпност” към Главната дирекция “Криминална полиция”.
 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |