В новините
 
18.12.2008 16:25   Новината е видяна 3784 пъти
Гранулом и Symbolic ще подгряват Grave Digger и Соддом

След дълги догадки от страна на феновете най-сетне станаха ясни двете съпорт групи за шоуто на Grave Digger и Sodom на 7 февруари 2009 г. в зала Христо Ботев. Това са столичната хеви банда Гранулом и варненските траш метъли Symbolic.

Гранулом, група с дългогодишна история на родната музикална сцена и носител на множество отличия, има изградени традиции и в подгряването на световни рок величия като Megadeth в София през 2005 г. и Motorhead на „Калиакра Рок Фест” в Каварна през 2007 г.

Гранулом са създадени през 1994 г. в София като през годините претърпяват множество промени в стила и в състава на групата. Музиката на „Гранулом” преминава през хеви, спийд и траш и понастоящем членовете на бандата са Надя Валентинова (вокал), Данчо Йосифов (китара), Евгени Евгениев (бас) и Коко Енев (барабани). През предстоящата 2009 г. феновете на групата могат да очакват и нов техен албум. Междувременно Гранулом не спират да свирят на живо и са чести гости в множество градове на България.

Създадени през 2002 г. във Варна, Symbolic имат зад гърба си над 140 концерта по различни родни клубове и фестивали в страната и чужбина. Те са един от участниците на „Thrash Til Death” в Каварна през 2006 г. заедно с Napalm Death, Destruction и Mystic Circle. Symbolic е единствената българска банда, получила възможността да свири заедно с шведските дет метъл легенди Dismember в Букурещ (Румъния) през 2007 г. 

Дебютният албум на групата “Mea Culpa” от 2006 г. е обявен за метъл албум на годината от списание Про-Рок. Вторият им албум със заглавието „Divide et Impera”, върху който момчетата работят в момента, се очаква да излезе в средата на 2009 г. 

Освен участието на Гранулом и Symbolic, съвсем скоро ще бъдат оповестени подробности и за ексклузивното дарк денс шоу, специална част от програмата за размазващия лайв на Sodom и Grave Digger, 7 февруари 2009 г, зала Христо Ботев (София).





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |