В новините
 
19.12.2008 16:39   Новината е видяна 5252 пъти
Конкурс: Ideal Standard Баня на 2008

Ремонтирахте ли банята тази година?  Ако е така, снимайте я, регистрирайте се за участие в  конкурса на Ideal Standard Баня на 2008 и се гответе за почивка в Малайзия.  

Условието: Проектът трябва да е реализиран през 2008 г. и да бъде изпълнен предимно с продукти с марката Ideal Standard - мивка, тоалетна чиния, биде, смесителни батерии, мебели, вана, душ-кабина, аксесоари. Не е задължително всички продукти да бъдат с марката Ideal Standard.

Журито: Участващите проекти ще се оценяват от изявени професионалисти в областта на дизайна и естетиката. Ще бъдат излъчени 5 или повече номинации във всяка от двете категории, семейна и хотелска (бизнес) баня, от които журито ще излъчи по един краен победител.

Наградата: Победителите от двете категории ще бъдат наградени с ваканция за двама в Малайзия. Предвидени са още много атрактивни награди както за номинираните участници, така и за гласуващите.

За повече информация и заявки за участие посетете сайта на Ideal Standard:
www.banianagodinata.com





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |